Oktatás és kapcsolat

 

A publikált módszertan alapján korosztálytól függetlenül vállalom számítástechnika oktatását, valamint Java-nyelv oktatását személyesen (belvárosi iroda) vagy online.

 

Számítástechnika


Mivel sokféle platformon (Windows, Linux, iOS, Android) millióféle program létezik, ezért oktatási célom nem az alkalmazási szinten üzemelő programok működésének elmagyarázása (amely mennyiségük miatt nem is lehetséges), hanem az informatikai rendszerszemlélet kialakítása. Ennek során alapszinten meg kell ismerni és meg kell érteni:

Mivel a mai okostelefonok voltaképpen mini számítógépek (azaz működési elvük megegyezik a számítógép általános működési elvével), ezért az okostelefon mélyebb megismeréséhez szintén a fentieket kell átvennünk.

 

Java-nyelv


Mivel a publikált programozási módszertan logikusan összeállított tudásanyag, ezért a Java-nyelv oktatása során tökéletesen megfelelő, ha a tartalomjegyzékként szolgáló Honlaptérképben fentről lefelé, fejezetről fejezetre haladunk. Ha azonban a tanítvány teljesen kezdő, akkor mindenekelőtt érdemes átvenni a fent ismertetett számítástechnikai alapfogalmakat.

Online tanulás esetén a zökkenőmentes informatikai kapcsolat feltételei:

Sértődés ne essék, de számomra ismeretlen személyeket partnerként nem veszek fel. Aki Skype-n keresztül kérdéseket szeretne feltenni, előzőleg legyen szíves küldjön nekem egy bejelentkező e-mailt.

Beadandók elkészítését is vállalom, de jelzem, hogy drága lesz.

Szakmai, pedagógiai és egyéb javaslatokat, véleményeket a következő elérhetőségemre várom:

 

info@informatika-programozas.hu

 

Én nagyjából így nézek ki:

 

www.informatika-programozas.hu - Pénzes László

 

A "kis" különbségek:

D.G.